Wie zijn wij

Dymfy Vulto

Ik ben Dymfy Vulto en ik heb samen met mijn man Hoeve de Havelt opgericht. Een plek waar dieren, mensen, natuur en creativiteit samen komen.

Ik heb het geluk dat ik ben opgegroeid met paarden. Van jongs af aan heb ik mogen genieten en vooral ook mogen leren van deze prachtige dieren. Mijn levenspad gaat niet rechtuit, maar kent veel kronkeltjes. Zo kon ik ook goed dansen en toneelspelen en heb ik eerst voor mijn beroep in verschillende producties gespeeld. Daarna heb ik op maneges gewerkt en ben ik instructeur geworden. Om via een opleiding fysiotherapie en de pabo terecht te komen in het onderwijs als: jawel, vakdocent dans. Ik heb ook verschillende musicals geproduceerd. Een aantal musicals daarvan worden uitgegeven door toneeluitgeverij Vink.
Ondertussen gaf (en geef) ik nog steeds paardrijles en rijd ik fanatiek paard. Ik ben helemaal gek van endurance en train mijn paarden regelmatig in de bossen.

Toen we met onze paarden in Handel gingen wonen kon mijn pad weer verder bij de paarden. Ik heb een opleiding kindercoach, HBO jeugd-en gezinsprofessional en een opleiding tot gespecialiseerd begeleider met behulp van paarden/ paardencoach gevolgd. Want ik weet al van jongs af aan dat paarden dat beetje extra kunnen geven wat wij soms als mens net nodig hebben!

Sinds 2021 ben ik ook gediplomeerd Brain Blocks ambassadeur.

Gemma Dijkman

Mijn naam is Gemma, ik ben 47 jaar oud en woon sinds 7 jaar in Bergen, Limburg. Oorspronkelijk kom ik uit het midden van het land, Amersfoort. Sinds 2012 werk ik als paardencoach met volwassenen en kinderen. Ook heb ik 25 jaar, met veel plezier, bij de KLM gewerkt, als laatste in functie van Purser. In mei 2021 heb ik het roer omgegooid en ben ik gestopt bij de KLM om zo o.a. meer tijd te hebben voor het coachen.

In mijn vrije tijd ga ik graag wandelen met de hond, vandaar dat ik deze foto gekozen heb om aan jullie te laten zien. Ook hou ik van koken en heb ik een hobby moestuin. Een van mijn motto’s is: ’ je bent nooit te oud om te leren’. Ik werk graag met kinderen i.c.m. paarden/dieren. Dieren hebben geen verwachtingen, vellen geen oordeel en bieden een waardevolle ondersteuning in het ontwikkelproces van kinderen.

Desiree Wouters

Mijn naam is Desiree en ik ben 27 jaar oud. Ik heb de master Klinische Kind- en Jeugdpsychologie afgerond en vind ik het heel leuk om de kennis die ik daarin heb opgedaan toe te passen in de praktijk. Het liefste in de buitenlucht, waar iedereen op zijn eigen kracht en tempo kan ontwikkelen.

Ik ben een bezige bij en mijn interesses gaan dan ook alle kanten op. Voetbal vind ik erg leuk, net zoals fitness en dansen. Buiten deze sporten vind ik het ook heel leuk om mijn creatieve kant te ontdekken door taarten te maken en te versieren, maar ook mezelf uitdagen om iets nieuws te leren vind ik erg leuk.

Hoeve de Havelt is lid van Zorg Coöperatie Brabant